Masina de spalat rufe sa defectat? A incetat sa mai incarce sau sa incalzeasca apa? A scartait sau nu a stors? Nu va grabiti sa mergeti la magazin pentru a cumpara una noua, apelati numerele de mai jos si va vom trimite imediat un tehnician pentru a repara masina de spalat la domiciliu in sectorul 4. Avem tot ce este necesar pentru repararea profesionala a masinii de spalat.

Centrul nostru de servicii repara aproape toate marcile masinilor de spalat, cum ar fi Indesit, Ariston, Ardo, Kaiser, Bosch, Beko, Gorenje, Indesit, Hansa, Electrolux, Zanussi, Whirlpool, Candy, LG, Samsung, Siemens si altele. Masina dumneavoastra functioneaza pe baza spalarii automate, atunci, daca are probleme - e pentru noi. Colaboram cu producatorii de masini de spalat, ceea ce ne permite sa comandam direct piese de schimb si accesorii. Acest lucru garanteaza o reparatie la un pret rezonabil si de calitate a masinii dumneavoastra de spalat rufe.

Constatarea si repararea masinii de spalat

A repara masina de spalat la domiciliu este sarcina noastra. Multi in sectorul 4 ofera un serviciu similar, dar de departe nu toate ofertele merita atentie. Centrul nostru de service este autorizat, ofera garantie pentru lucrarea efectuata avand grija pieselor de schimb de calitate si de cele mai scurte termene de reparatii. Tehnicianul pentru reparatii ale masinii de spalat va ajunge la dumneavoastra in ziua apelului si va incepe repararea imediata a masini de spalat.

Pentru apelarea depanatorului pentru repararea masinii de spalat, trebuie sa ne sunati sau va puteti face o programare on-line. In primul caz, operatorul va va cere sa descrieti pe scurt defectiunea aparuta a masinii dumneavoastra, precum si adresa dumneavoastre exacta. In timp de 30 de minute, informatiile vor fi transferate catre unul dintre specialistii care lucreaza in zona dumneavoastra. Fiti sigur, el va va contacta telefonic si va stabili ora potrivita pentru vizita.

Avantajele suplimentare ale centrului nostru de servicii sunt:

Deplasarea gratuita a tehnicianului si de constatare in sectorul 4;

Specialisti profesionisti de inalta calificare, ceea ce este confirmat de numeroase recomandari ale clientilor;

Echipamente profesionale, care permit repararea masinilor de spalat in sectorul 4 in cel mai scurt timp posibil.

Centrul de servicii "Grand - Service" repara masini de spalat in toate cartierele din sectorul 4, Giurgiului, Oltenitei, Berceni, Timpuri Noi, Tineretului, Vacareati, si altele.

Deci, inca nu v-ati hotarat la un centru de service in care puteti avea incredere pentru a va repara masina de spalat? Ce mai asteptati, luati receptorul si formati numarul nostru de telefon, specialistul nostru de service este gata sa plece spre dumneavoastra.


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele