Chiar si cea mai mica defectiune ce a scos din uz masina ta de spalat, provoaca emotii si experiente negative - fara ea, spalarea devine o reala pedeapsa. Ce trebuie sa faceti? Raspunsul este extrem de simplu - trebuie sa sunati la compania noastra si vom repara masina de spalat Whirlpool rapid si fara nici o dificultate pentru dumneavoastra! Angajatii nostri - depanatori de cea mai inalta clasa, de aceea pentru ei nu exista probleme de nerezolvat, suntem gata sa inlaturam orice defectiune!

Repararea masinilor de spalat Whirlpool pot fi capitale, cat si foarte simple - constau in schimbarea pieselor uzate. In acest ultim caz, este nevoie de aproximativ 20 de minute si se pot repara chiar la domiciliul dumneavoastra - astfel veti economisi mult timp pretios! Serviciile de reparatii oferite de compania noastra nu sunt costisitoare. Avantajul incontestabil de a lucra cu noi este, ca chiar daca evenimentul neplacut cu masina dumneavoastra s-a intamplat intr-o zi de sarbatoare sau duminica, ne puteti contacta fara probleme. Echipa noastra lucreaza fara zile libere sau pauze si practic fara intrerupere, de la ora 8 dimineata pana la 10 seara, deoarece Bucurestiul este un oras mare si exista mereu oameni care au nevoie de ajutorul nostru!

Pretul pentru repararea masinilor de spalat Whirlpool depinde de complexitatea defectiunii, iar deplasarea tehnicianului si constatarea este gratuita. Aveti nevoie de garantie? O vom oferi pentru un an intreg! In plus, toate componentele pe care le vom schimba, sunt originale - si prin urmare, dupa astfel de reparatii masina dumneavoastra va va servi inca o perioada lunga de timp!

Reparam masini de spalat Whirlpool de orice complexitate in Bucuresti si jud.Ilfov.

Principalele defectiuni ale masinilor de spalat Whirlpool

1. spargerea flanselor tamburului la masinile cu incarcare verticala a rufelor, ce se caracterizeaza printr-un zgomot puternic in timpul stoarcerii.

2. defectarea pompei de evacuare, in timp ce masina cu apa se opreste si nu poate depasi ciclul de spalare

3. imposibilitatea echilibrarii rufelor inainte de stoarcere (pentru masinile cu incarcare frontala), ceea ce face imposibil procesul de stoarcere finala a rufelor.

4. ruperea curelii. Functionare sonora a motorului, insa tamburul nu se roteste


Suna-ne acum !

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele