Dupa cum se stie, echipamentele tehnice de la compania Electrolux se disting prin durabilitate, dar, cu toate acestea, nu sunt vesnice, de aceea, orice echipament de la acest producator, mai devreme sau mai tarziu se defecteaza. Ce sa faci daca o astfel de nenorocire s-a intamplat cu masina dvs. adorabila de spalat - cu acel obiect casnic, fara de care in unele familii nu se poate trai macar o zi? Rezolvarea nu necesita calcule matematice complicate! Daca e necesara repararea masinii Electrolux, atunci compania noastra va este alaturi! Suntem o echipa de specialisti care nu ofera doar servicii de reparatii pentru acest tip de echipament, noi o facem in mod operativ. Calitatea lucrarilor noastre - este mandria noastra bazata pe merite obtinute - ale tehnicienilor nostri si accesoriile originale, vor oferi mai multi ani de viata masinei tale pretioase. Daca sunteti in cautarea celor care repara masini de spalat Electrolux in Bucuresti si jud. Ilfov, atunci veti face alegerea potrivita - sunati la compania noastra!

Care sunt avantajele colaborarii cu noi? Judecati dumneavoastra, suntem gata sa oferim servicii de reparatii non-stop, fara zile libere si pauze de masa, in plus, oferim o garantie anuala. Si in acest moment este logic a se pune intrebarea, repararea masinii de spalat Electrolux va costa foarte mult? Si raspunsul este nu! Insa daca doriti sa aflati anticipat un pret aproximativ, trebuie sa formati numarul managerului nostru si sa ne spuneti despre problema dvs. cu masina de spalat Electrolux.

Reparatia masinii de spalat Electrolux - fara dureri de cap suplimentare, chiar la domiciuliul dumneavoastra, cu ajutorul companiei noastre! Desi Bucuresti este un orasi mare, lucram cu promptitudine in orice zona - Vacaresti, Cotrocrni, Victoriei, Ghencea, Militari, Giurgiului.

Defectiuni principale ale masinilor de spalat Electrolux

1. defectarea rulmentilor, insotita de un zgomot puternic la stoarcere

2. defectarea pompei de scurgere, in timp ce masina cu apa nu poate depasi ciclul de spalare

3. arderea rezistentei de incalzire. masina opreste incalzirea apei

4. uzura periilor motorului. totul functioneaza, dar tamburul nu se roteste


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele