Ce isi doreste fiecare dintre noi, achizitionand orice produs de uz casnic? Desigur, sa fie functional, sa aiba un design atractiv si sa te serveasca o lunga perioada de timp. Dar orice aparatura tehnica tinde a se defecta, iar o masina de spalat defecta este o adevarata catastrofa pentru orice gospodina - anume aceasta masina de spalat este capabila sa economiseasca mult timp. Tehnicieni companiei noastre repara masinile de spalat Gorenje la orice ora convenabila pentru dvs. - Ne puteti suna la orice ora, de dimineata devreme pana noaptea tarziu! Din experinta, in majoritatea cazurilor, problema poate fi rezolvata foarte rapid - tehnicieni nostri se vor descurca literalmente in 20 de minute si masina dvs. de spalat de la Gorenje va fi din nou in functiune!

Bucurestiul este un oras destul de mare, dar tehnicieni nostri lucreaza extrem de rapid si vor sosi la dumneavoastra pentru a rezolva problemele in cel mai scurt timp posibil. Colentina sau Militari, Berceni sau Centru - oferim servicii de reparatii pentru acest obiect de uz casnic oriunde in oras! Suntem mandri ca pretul pentru repararea oricarui model al masinii de spalat Gorenje va fi unul rezonabil, si este foarte usor sa aflati costul - pentru aceasta este necesar doar sa va inarmati cu un telefon si sa contactati reprezentantul companiei noastre. Spuneti-ne despre problema aparuta si va vom comunica pretul aproximativ al reparatiei.

Reparam masina de spalat Gorenje la domiciliu si doar daca exista probleme serioase si sunt necesare reparatii majore vom lua masina de spalat la atelierul nostru! Garantia calitatii serviciilor noastre - suntem profesionisti in domeniu si folosim numai piese originale! Daca sunteti interesati in repararea unei masini de spalat in Bucuresti si Ilfov, atunci cea mai buna solutie este compania noastra!

Defectiuni principale ale masinilor de spalat Gorenje

1. defectarea pompei de evacuare, in timp ce masina cu apa se opreste si nu poate depasi ciclul de spalare

2. arderea rezistentei de incalzire. Masina opreste incalzirea apei.


Suna-ne acum !

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele