Repararea masinilor de spalat in atelierul nostru este:

Deplasarea urgenta a tehnicianului in sector 6;

Garantie pentru toate tipurile de lucrari.

Pentru a apela un tehnician, va rugam sa furnizati urmatoarele informatii prin telefon:

- marca si modelul masinii de spalat;

- descrieti in detaliu ce s-a intamplat;

- adresa completa si numarul de telefon.

Operatorul se va pune de acord cu dvs. cu privire la ora de plecare a tehnicianului. Ne-am specializat in iesiri de urgenta, deci nu va trebui sa asteptati mult timp. Daca veti descrie cu precizie defectiunea, tehnicianul va lua piesele necesare si va finaliza lucrarea la domiciliu de la prima intalnire.

Cum sa economisiti bani pentru repararea masinii de spalat

Constatarea initiala a masinii de spalat o puteti efectua de unul singur. Inainte de a apela depanatorul, excludeti urmatorii factori:

Daca masina nu porneste. Verificati priza la care este conectata. Incercati sa puneti in priza si sa porniti alte aparate electrice.

Masina nu se umple cu apa. Verificati daca robinetul de apa rece nu este blocat. Cineva din casa ta ar putea sa-l inchida si sa uite sa anunte acest lucru. De obicei, robinetii de pornire / oprire a apei reci si calde sunt situate pe tevile din toaleta.

Apa nu este evacuata. Verificati daca exista impuritati. Pentru asta, scoateti capacul filtrului de scurgere din partea inferioara a masinii. Daca este nevoie, indepartati blocajele.

Ce altceva s-ar mai putea defecta:

1. Nu se deschide usa. Cel mai probabil, va trebui inlocuita o piesa.

2. Sub masina de spalat a curs apa. In cele mai multe cazuri, cauza unei astfel de defectiuni - garnitura hubloului are fisuri. Aceasta va trebui inlocuit.

3. In timp ce functioneaza masina scoate zgomot. Rulmenti defecti sau in tambur a cazut un obiect strain.

4. Nu se evacueaza apa. De obicei, acest lucru se datoreaza blocarii filtrului. Acesta poate fi curatat.

5. Umplerea cu apa nu se opreste. Cel mai probabil, furtunul de evacuare este situat prea jos.

6. Nu se incalzeste apa. Rezistenta de incalzire sa defectat. Va trebui inlocuit.

Acestea sunt cele mai frecvente situatii intalnite in timpul reparatiilor de masini de spalat in sectorul 6. Aveti o alta problema? Sunati-ne si descrieti-ne in detaliu - reparam orice marca si model de masini de spalat cum ar fi Whirlpool, Indesit, Ariston, Bosch, Beko, Arctic, Electrolux, Zanussi, LG, Daewoo, Samsung, Siemens, Gorenje, etc. Si toate acestea la domiciliul dvs, la ora convenabila, si cu plecare rapida.

Atelierul "Grand - Service" repara masini de spalat in toate zonele din sectorul 6, Drumul Taberei, Crangasi, Brancusi, Ghencea, Militari, Regie, Giulesti, si altele.


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele