Nimic din lume nu este vesnic si orice, chiar si cele mai scumpe si de inalta calitate aparate de uz casnic tind sa se defecteze. Cand vine vorba de functionarea defectuoasa a masinilor de spalat, orice gospodina se va agita - intr-adevar, fara aceasta masina, este dificil de a ne imagina viata omului modern. Repararea masinilor de spalat Indesit, precum si a modelelor altor firme producatoare, trebuie sa se efectuieze doar de catre acei depanatori care isi cunosc meseria, iar acestia suntem noi! Colaboratorii nostri sunt adevarati profesionisti ce pot rezolva orice problema aparuta!

Masina dvs. de spalat tocmai a incetat de a functiona in beneficiul familiei? Nu ezitati, sunati! Putem repara masinile Indesit - orice model. Suntem gata de a va veni in ajutor in orice zi a saptamanii si in orice moment, astfel incat sa auziti iar cum functioneaza masina dumneavoastra de spalat. O veti putea auzi foarte curand! Serviciile de reparatii, oferite de compania noastra sunt accesibile si de cea mai inalta calitate.

Sunteti interesati de repararea masinilor de spalat Indesit la domiciliu? Nu sunt probleme! Un singur apel telefonic catre noi - si tehnicienii nostri se deplaseaza deja pentru a va ajuta in orice zona din Bucuresti. Dorobanti sau Vitan, Balta Alba sau Crangasi - specialistii nostrii vor ajunge in cel mai scurt timp posibil!

Intrebarea actuala - va putem oferi garantie? Noi ne respectam clientii si oferim o garantie de 12 luni. Compania noastra va repara masina de spalat Indesit in cel mai scurt timp posibil si va depana orice problema!

Principalele defectiuni ale masinilor de spalat Indesit

1. defectarea rulmentilor, insotita de un zgomot puternic la stoarcere

2. defectarea pompei de evacuare, in timp ce masina cu apa se opreste si nu poate depasi ciclul de spalare

3. arderea rezistentei de incalzire. masina opreste incalzirea apei

4. uzura periilor motorului. Motorul nu functioneaza, dar apa este umpluta si evacuata

5. eroarea placii de control. Masina poate transmite un cod eroare (clipirea anumitor indicatori) sau pur si simplu se stinge.


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele