Activitatea principala a companiei noastre este o gama completa de servicii pentru repararea masinilor de spalat de diverse marci, inclusiv repararea sau inlocuirea procesoarelor si a modulelor electronice. In functie de complexitatea defectiunii , reparatia masinilor de spalat Arctic poate fi executata atat la domiciliu, cat si in centrul nostru de service. Trebuie remarcat faptul ca la centrul de service, de regula, se realizeaza tipuri complexe de lucrari de reparatii, in timp ce la domiciliu se realizeaza reparatii mininore (mecanice sau electrice), racordarea si instalarea masinilor. Dorim sa acordam o atentie deosebita faptului , ca nici intr-un caz nu trebuie sa incercati sa reparati sau sa conectati o masina de spalat pe cont propriu, o astfel de lucrare poate fi executata doar de un depanator profesionist.

Specialistii companiei noastre ofera o gama completa de servicii, inclusiv instalarea masinilor de spalat si racordarea acestora. Lista lucrarilor noastre de reparatii include inlocuirea placii de bord si a circuitului masinii de spalat, inlocuirea procesorului, precum si instalarea altor piese si componente necesare. O atentie deosebita e acordata de specialistii nostri adaptarii pieselor noi de schimb la diverse modele de masini de spalat din aceeasi marca comerciala. Pentru a efectua o astfel de adaptare, se folosesc echipamente si programe speciale. Cea mai inalta calificare a specialistilor nostri cu o vasta experienta, permit depanatorilor sa repare masina de spalat Arctic de orice model. Depanatorii nostri vor elimina cu usurinta orice defectiuni ce pot aparea in timpul functionarii masinii de spalat. Daca este necesar, eventualele parti se vor repara sau inlocui.

Centrul nostru de service este complet echipat cu toate echipamentele necesare pentru lucrarile de reparatii. Acest lucru face posibila asigurarea unor conditii de munca de inalta calitate si de orice complexitate in cel mai scurt timp posibil. Vrem sa subliniem faptul ca reparatia masinilor de spalat Arctic este optimizata astfel incat sa elimine complet timpul de nefunctionare si sa asigure respectarea deplina a standardelor de calitate. Puteti fi de acord ca timpul necesar reparatiei este un factor important in procesul de alegere a unui anumit centru de servicii.


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele