1. Masina de spalat trebuie sa fie asezata pe o suprafata adecvata. O podea neteda si tare este foarte potrivita. Aceasta impiedica aparitia unei vibratii puternice a masinii in timplul centrifugarii, ceea ce nu se poate spune despre suprafata din lemn.

2. Cand asezati rufele in masina, nu puteti supraincarca tamburul. Este important sa tineti cont de recomandarile de incarcare, descrise in manualul de instructiuni ale producatorului. Daca aveti nevoie de cantitati mari de spalare, este mai bine sa cumparati o masina cu capacitatile corespunzatoare.

3. Inainte de spalare verificati cu atentie buzunarele de la imbracaminte, indepartati cheile, monedele si alte obiecte. Acest lucru va impiedica infundarea pompei de evacuare. Din colturile si cusaturile fetelor de perne si pilote curatati de diverse acumulari, pentru aceasta intoarceti rufele.

4. Lucrurile delicate si mici (bluze, camasi, sutiene, ciorapi) spalati-le in pungute speciale. Acest lucru impiedica obiectele mici, nasturi sa intre in orificiu dintre tambur si cuva. Un obiect mic care odata prins in orificiu, poate bloca miscarea tamburului si chiar opri complet masina.

5. Este necesara curatarea periodica a filtrului pompei de evacuare, existent in majoritatea masinilor de spalat.

6. Dupa terminarea spalarii, stergeti cu o carpa uscata caseta pentru detergent si peretii cutiei. Pentru a mentine masina uscata, lasati usa de la hublou deschisa pentru o perioada de timp, apoi trebuie inchisa, pentru a preveni spargerea accidentala si patrunderea prafului.

7. Dupa fiecare spalare, trebuie sa faceti o pauza de cel putin doua ore, ceea ce va permite motorului sa se raceasca complet.


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele