Departamentul de servicii "Grand - Service" realizeaza reparatii si de calitate a tuturor marcilor si modelelor cunoscute de masini de spalat. Lucrarile de reparatii se efectueaza odata cu plecarea tehnicianului la domicilu in sectorul 3. Pentru realizarea lucrarilor se ofera garantie de la 12 pana la 36 luni.

Deplasarea si constatarea sunt gratuite. Tehnicianul va lua mereu in considerare interesele clientului si va sosi la timpul convenabil pentru dumneavoastra.

Plecarea depanatorului la domiciliu

Pentru a chema un tehnician pentru repararea masinii de spalat trebuie doar sa apelati la numarul indicat, numiti marca masinii de spalat, natura defectiunii si lasati o solicitare de reparatie in timpul convenabil pentru dumneavoastra. E posibila repararea de urgenta a masinii de spalat chiar in ziua apelului.

De asemenea, puteti trimite o cerere on-line, utilizand formularul din partea dreapta a site-ului. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Tehnicianul efectueaza reparatii la domiciliu in sector 3, iar fiecare deplasare se incheie cu repararea reusita a masinii dumneavoastra. Cu ajutorul nostru, masina de spalat va redeveni functionala, la un pret fara concurenta si in cel mai scurt timp posibil.

Grand - Service repara orice marca de masini de spalat rufe, Indesit, Ariston, Samsung, Whirlpool, Gorenje, Daewoo, Candy, Zanussi, Beko, Arctic, Siemens, Bosch, AEG, Sanjoi, Ardo, LG, Electrolux, Panasonic si altele.

Defectiuni comune ale masinilor de spalat

Deoarece lucrarile de reparatii se realizeaza la domiciliu, este important sa cunoastem cat mai multe informatii despre natura defectiunii. In plus, daca veti sti cel putin aproximativ cauza defectiunilor, nu doar ca va veti pastra propriii nervi, dar si la o prima evaluare veti estima costul reparatiei ulterioare.

Iata principalele tipuri de defectiuni si cauzele posibile ale acestora.

Masina de spalat nu evacueaza apa. Acesta este probabil cel mai frecvent caz, cauzate de infundarea sistemului de drenaj, ce provoaca defectarea pompei de evacuare.

Masina nu incalzeste apa. De regula, aceasta defectiune apare din cauza arderii rezistentei de incalzire.

Masina de spalat nu porneste. Exista mai multe motive posibile: s-a defectat butonul de pornire, defectarea contactului de blocare a usii sau modulului electronic de control.

Masina de spalat a inceput sa scoata apa. In acest caz, exista o defectiune fie la sistemul de umplere-golire sau defectarea mecanica a partilor componente ale masinii.

Nu se roteste tamburul. Cel mai probabil, s-a defectat motorul sau a fost rupta cureaua de transmisie.

Mai exista un numar foarte mare de tipuri de defectiuni in functionarea masini de spalat si doar un specialist cu experienta va va ajuta sa le identificati.

Daca masina dumneavoastra de spalat sa defectat si necesita reparatii urgente: nu stoarce, nu incarca apa, nu incalzeste apa sau se blocheaza programul, contactati atelierul nostru, va vom ajuta cu placere. Depanatorii experimentati vor determina rapid tipul defectiunii, vor inlocui piesele defecte si vor rezolva cu profesionalism orice problema a masinei de spalat. Oferim servicii la domiciliu in cel mai scurt timp posibil , in prezenta clientului.

Puteti comanda plecarea depanatorului la domiciliu pentru a executa lucrari de intretinere sau o reparatie urgenta a masini de spalat in orice cartier din sectorul 3 - Balta Alba, Dudesti, Dristor, Unirii, Centru Istoric, Muncii, Piata Universitatii, Vitan, Salajan, Titan, Centrul Civic, inclusiv a celor situate in zone de la periferia sectorului.

Multi ani de experienta in domeniul service-ului masinilor de spalat permit o constatare rapida a defectiunii, precum si inlocuirea componentelor si pieselor pentru toate marcile de masini de spalat, direct la domiciliu, fara a mai fi nevoie de transportarea acestora la atelier. Acest lucru dovedeste o data in plus, ca in tara noastra exista tehnicieni cu o inalta calificare si o vasta experienta.

Serviciul de reparatii "Grand -Service" garanteaza o inalta calitate a serviciilor. Pentru lucrarile executate si piesele inlocuite se acorda o garantie de la 12 pana la 36 luni.


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele