Centrul nostru de service ofera servicii profesionale de reparatie a masinilor de spalat rufe Miele la domiciliu in Bucuresti si Judetul.Ilfov.

MIELE.TOATE CELELALTE - UN COMPROMIS.

Compania germana, fondata de Karl Mile, in 1901, a produs prima masina de spalat din lume. Astazi, o astfel de masina in casa noastra este, in primul rand, un indicator de cea mai inalta calitate.

In prezent, aparatele de uz casnic ale acestui brand primesc in mod constant cele mai mari note in cadrul testarilor internationale. Citind comentariile proprietarilor acestor masini, foarte des puteti gasi, de exemplu: "Inainte de achizitia acestui miracol al tehnologie, nu credeam ca poate exista o diferenta atat de mare in ceea ce priveste calitatea spalarii, in functie de marca";"Am avut cateva masini. Acum doar Miele. Diferenta in calitatea spalarii - prapastie! ".

Echipamentele profesionale ale corporatiei sunt create in colaborare cu institutele de cercetare. Fiecare unitate este supusa unui control strict al calitatii din fabrica producatoare. Masinile sunt aduse din Germania. De asemenea, compania detine o fabrica in Cehia.

Toate masinile de spalat si uscat Milele au un tambur unic tip fagure, suprafata caruia consta din hexagonale convexe (pentru spalare) si concave (pentru uscare), o forma care aminteste de fagure de miere - este o inovatie brevetata a companiei, pentru o spalare usoara. Datorita acestei suprafete, in timpul spalarii intre rufele si peretii tamburului, se formeaza o pelicula subtire de apa, de-a lungul careia materialul aluneca usor. In timpul uscarii in tamburul de fagure, se creeaza si efectul de "alunecare" a rufelor: este mai putin atasat de faguri decat de peretii unui tambur conventional. Panza se usuca mai repede si mai uniform prin schimbarea imbunatatita a aerului si este supusa unei solicitari mecanice minime.

De asemenea , au un sistem eficient de izolare a zgomotului si o contragreutate de fonta, care le permite sa ramana practic silentioase chiar si cu o rotatie de 1400 de rotatii. Durata de viata a masinilor Miele este de cel putin 30 de ani. Dar totusi, indiferent cat de fiabile sunt, in fabricarea lor se intampla greseli. Iar caracteristica distinctiva a reparatiei este aceea ca necesita doar piese de schimb originale. In acelasi timp, piesele sunt destul de scumpe. Reparatia unei astfel de masini are propriile ei subtilitati si complexitati, dar a o repara este intotdeauna mai profitabil, decat a cumpara o masina noua.


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele