Centrul de servicii "Grand - Service" ofera servicii de reparatii masini de spalat la domiciliu in sectorul 1, cu o garantie pentru lucrarile efectuate si piesele inlocuite.

Noi oferim un serviciu de apelare a unui tehnician la domiciliu, care va va economisi timp si bani.

Reparam masini de spalat ale urmatoarelor branduri: Indesit, Whirlpool, LG, Samsung, Electrolux, Beko, Arctic, Daewoo, Ariston, Bosch, Gorenje, Candy, Siemens, Zanussi, si altele.

"Unde pot repara masina de spalat la un pret mai mic si in apropiere de casa? ". Intr-adevar, in prezent pe piata sunt prezente peste douazeci de marci diferite, fiecare avand propriile caracteristici. Datorita acestei diversitati de modele nu intotdeauna este posibil de a intelege cauzele defectiunii si de a repara de unul singur masina. Cea mai buna solutie este sa contactati un service autorizat sau sa chemati un specialist la domiciliu.

Reparatii profesionale la preturi accesibile

Avem piese de schimb necesare pentru masini de spalat rufe de diferite marci direct de la producatori. Utilizarea pieselor de schimb originale asigura fiabilitatea reparatiilor si durata lunga de viata. Tehnicianul nostru va face constatarea si, in functie de marca masinii de spalat si de tipul defectiunii, va stabili setul necesar de piese de schimb, comunicand care sunt costurile si detalierea acestora. Trebuie mentionat faptul, ca centrul nostru de servicii utilizeaza profesionisti de inalta calificare, care cunosc toate avantajele si dezavantajele masinilor de spalat si au o vasta experienta in efectuarea lucraririlor de reparatii de diferita complexitate. O abordare profesionista asigura o calitate a serviciilor pe care le prestam si o functionare fiabila a masinii dvs. in viitor.

Comandand serviciile centrului Grand - Service, Dvs. obtineti urmatoarele beneficii:

- depalasarea si constatarea sunt gratuite;

- servicii rapide si de calitate;

- posibilitatea de a apela tehnicianul in orice moment convenabil pentru Dumneavoastra;

- garantie pentru piesele si lucrarile executate;

- reduceri de 10% la comanda repetata la centrul nostru de servicii.

Reparam masini de spalat in toate cartierele din sectorul 1 - Aviatorilor, Bucurestii Noi, Aviatiei, Baneasa, Pipera, Domenii, Damaroaia, Dorobanti, Floreasca, Gara de Nord, Pajura, Piata Romana, Grivita, Primaverii, Victoriei, si altele.

Pentru a primi informatii suplimentare, ne puteti contacta prin telefon sau e-mail.


Masina de spalat s-a defectat? Sunati-ne!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele