Masinile de spalat Siemens - reprezentanti cu drepturi depline pe segmentul de top al pietei. Expertii glumesc ca masinile Siemens au un IQ ridicat. Desigur, nimeni nu a inventat inca teste de inteligenta pentru aparatele de uz casnic, insa aceasta gluma contine un adevar. "Desteptele" Siemens sunt ticsite cu electronice pana sus si isi inteleg stapanul aproape din jumatate de cuvant. Acesti copii isteti sunt, si frumuseti de invidiat - compania acorda intotdeauna o atentie deosebita designului. Ele insesi isi monitorizeaza cantitatea de apa, de detergent si consum de energie. Prin urmare, nu recomandam sa puneti aceste masinii complexe in mainile unor reparatori neprofesionisti.

Principalele defectiuni ale masinilor de spalat Siemens:

- nu stoarce rufele dupa clatire

- masina de spalat nu incalzeste apa

- nu se invarte tamburul

- scoate zgomot puternic, bate

- nu porneste

Specialistii ''Grand Service'':

- sunt de inalta calificare;

- experienta vasta de lucru;

- folosesc piese originale;

- ofera servicii cu garantie.

Tehnicieni nostri vor repara masinile de spalat Siemens de orice complexitate. Daca este necesar, acesta va inlocui partea care nu poate fi reparata. De obicei, avem piesele necesare, nu trebuie sa le cautati si nici sa cumparati nimic in plus.

Dupa incheierea lucrarii, Tehnicianul va completa un formular special, in care va indica toate lucrarile executate, piesele recuperate sau inlocuite si costul acestora. Acest formular reprezinta o garantie a calitatii si in caz de defectiune, ne puteti contacta pentru o reparatie gratuita.

Ce informatii sunt necesare

Va rugam sa ne comunicati telefonic, nu doar marca masinii, ci si modelul acesteia. Modelul poate fi vazut: pe panoul frontal, din spate, pe placuta de identificare, in documentatia pentru masini. Descrieti problema intr-un mod cat mai detaliat posibil. Cu o descriere precisa, depanatorul va lua imediat piesele de schimb originale, care probabil vor trebui inlocuite.


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele