Ce ne face viata mai usoara? Ce tehnologie economiseste doar o cantitate incredibila de timp si multa energie? Raspunsul la aceste intrebari poate fi dat chiar de un copil - aceasta este masina de spalat! Si este logic de a presupune, ca defectarea acesteia te poate scoate din echilibru, sa intristeze si sa supere pe orice gospodina. Daca aveti un astfel de necaz, nu va intristati, trebuie doar sa ne contactati - iar noi vom repara masina de spalat Zanussi si aceasta va va bucura iarasi cu rufe perfect curate!

Grand - Service - este o companie bazata pe o echipa unita de profesionisti, care isi cunosc si iubesc munca si sunt gata sa redea viata acestui obiect de uz casnic de la Zanussi. In Bucuresti exista multe astfel de companii, insa noi suntem diferiti profitabil, iar colaborare cu noi aduce mereu emotii pozitive!

Depanatorii nostri reparara masini de spalat Zanussi aproape zilnic - noi intelegem cat de importanta este pentru Dumneavoastra masina de spalat rufe, de aceea chiar de dimineata devreme sau seara tarziu suntem gata sa incepem munca! Foarte des nu este nevoie de reparatii majore, este necesara doar inlocuirea uneia sau a cateva piese - aceste servicii de reparatii ne vor lua foarte putin timp, vor fi facute direct la domiciliu.

Pretul pentru repararea masinii de spalat Zanussi variaza in functie de complexitatea defectiunii, insa deplasarea depanatorului - e gratuita! Daca doriti sa stiti in prealabil cat va va costa repararea masinii de spalat, atunci managerul nostru va va comunica suma de plata.

Garantia pentru repararea masinilor de spalat Zanussi in cadrul companiei noastre este de un an, dar din experienta in domeniu ale angajatilor nostri si a pieselor originale, acestea servesc o perioada mai lunga de timp. Bucuresti, suntem intotdeauna gata sa facem tot ce ne sta in putinta, ca masina Dumneavoastra de spalat sa functioneze iar! Lucram in orice zona din oras - fie Floreasca, Pantelimon, Militari sau Centru.

Defectiuni principale ale masinii de spalat Zanussi

1. defectarea rulmentilor, insotita de un zgomot puternic la stoarcere

2. defectarea pompei de evacuare, in acest timp masina cu apa se opreste si nu poate depasi ciclul de spalare

3. arderea rezistentei de incalzire. Masina opreste incalzirea apei

4. uzura periilor motorului, totul functioneaza, dar tamburul nu se roteste


Suna-ne acum !

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele