Ce simte o persoana, care descopera brusc ca masina de spalat, nu mai functioneaza? De cele mai multe ori, aceasta provoaca nu doar intristare, ci panica, deoarece absenta acesteia complica in principiu viata tuturor. Doar sa va imaginati de cat timp veti avea nevoie ca sa spalati cum trebuie hainele intregii familii? Si cat efort trebuie depus? Noi va recomandam sa va pastrati energia si sa va adresati noua, companiei care repara masini de spalat Daewoo in cel mai scurt timp! Suntem mandri ca oferim servicii de reparatii in Bucuresti si jud.Ilfov la domiciliu - experienta noastra indelungata arata ca in 80% dintre cazuri defectiunea poate fi inlaturata in 20-30 minute - iar pentru comfortul dumneavoastra o vom face fara a pierde prea mult timp!

Repararea masinii de spalat Daewoo si ale altor companii producatoare o vom realiza doar cu piese originale - aceasta este garantia, ca dupa interventia tehnicienilor nostri, masina dvs. de spalat va va mai incanta foarte mult timp de acum incolo!

Dar daca masina sa stricat in cel mai nepotrivit moment? Intr-o zi libera sau intr-o zi de vacanta, dimineata devreme sau seara tarziu? Sunati-ne - noi lucram aproape tot timpul si suntem gata sa rezolvam dificultatile aparute intre orele 8 dimineata si pana la 10 seara!

Apare o intrebare logica: cat de mult va va costa repararea masinii de spalat Daewoo de catre depanatorii nostri? Suntem gata sa va asiguram - este ieftin! Desigur, totul depinde de complexitatea lucrarii. Pretul estimativ poate fi comunicat telefonic de catre managerul nostru.

Chiar daca Bucuresti este un oras mare, noi lucram in orice zona a acestuia. Oriunde este nevoie de ajutorul nostru prompt, suntem gata sa-l oferim - fie Rahova sau Colentina, Berceni sau Centru. Vom repara masina Dumneavoastra nu doar calitativ, ci si foarte repede! Reparatia masinilor de spalat Daewoo - suntem profitabili!

Principalele defectiuni ale masinilor de spalat Daewoo

1. defectarea rulmentilor, insotita de un zgomot puternic la stoarcere

2. defectarea pompei de evacuare, in timp ce masina cu apa se opreste si nu poate depasi ciclul de spalare

3. arderea sistemului de incalzire. masina opreste incalzirea apei

4. uzura periilor motorului. totul functioneaza, dar tamburul nu se roteste


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele