Dupa achizitionarea primei masini de spalat, nimeni nu va mai avea o viata comfortabila fara ea. Desigur, orice aparat se mai si strica - chiar cel mai practic si de calitate. Astfel apare intrebarea: cine poate rezolva rapid problema? Iar raspunsul este simplu - noi! Daca sunteti interesati de repararea masinii de spalat Ariston sau a unui alt producator, atunci nu exista o solutie mai buna decat sa ne contactati! De ce? Pentru ca avem o echipa de profesionisti disponibili oricand si la orice ora va pot oferi asistenta cu privire la masina chiar si la domiciliul dumneavoastra! Garantia calitatii - formata doar din componente originale, ce permit masinii de spalat sa va bucure cu sunete familiare pentru mult timp de acum incolo!

Repararea masinilor de spalat Ariston consta in interventia frecventa minimala a tehnicianului, care prin inlocuirea a una sau doua piese o va face functionala. Desigur, pot exista si defectiuni mai grave. Dar adresandu-va companiei noastre, puteti fi siguri ca, tehnicienii nostri vor gasi o solutie la orice problema! Serviciile noastre sunt destul de accesibile, insa daca va intereseaza un cost mai precis, contactati managerul nostru care va face un pret aproximativ al serviciilor de reparatii.

Vom repara orice model al masinii de spalat Ariston in cel mai scurt timp posibil!

Un astfel de serviciu in Bucuresti si jud.Ilfov este foarte solicitat, cine ar dori sa isi cumpere un aparat de uz casnic nou, daca il poate readuce la viata pe cel vechi? Oriunde este nevoie de ajutorul nostru - fie Pajura sau Baneasa, Dristor, Tineretului, Rahova, sau Centru, vom ajunge la primul dumneavoastra apel! Repararea masinii de spalat Ariston de catre compania noastra - este inlaturarea rapida a problemei la un pret accesibil!

Defectiuni principale ale masinilor de spalat Ariston:

1. defectarea rulmentilor, insotita de un zgomot puternic in timpul ciclului de centrifuga.

2. defectarea pompei de evacuare, in acest caz masina cu apa se opreste si nu poate continua ciclul de spalare.

3. arderea rezistentei de incalzire. Masina opreste incalzirea apei

4. uzura periilor motorului. Motorul nu functioneaza, dar apa este umpluta si drenata

5. defectarea placii de control. Masina poate da un cod de eroare (clipirea intermitenta a anumitor indicatori) sau pur si simplu se stinge.


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele