Orice gospodina nu-si imagineaza viata fara masina de spalat rufe, ce in mare masura ii usureaza munca casnica - si pe buna dreptate, pozitia de lider in a economisi timp pretios ar trebui sa-i fie data masinii de spalat. Dar in procesul de exploatare a oricarei tehnologii exista probleme - nu exista dispozitive perpetue, cum putem face fata acestor probleme? Daca sunteti interesati in repararea masinilor de spalat Hotpoint, atunci decizia cea mai rationala si corecta este de a apela la compania noastra. Avantajele cooperarii cu noi sunt multiple. Ganditi-va, cine ar avea nevoie de o reparatie de proasta calitate sau neadecvata a masinii de spalat Hotpoint? Aveti dreptate, nimanui. Specialistii nostri ofera servicii de reparatii direct la domiciliu in Bucuresti si jud.Ilfov, ceea ce economiseste timp pretios.

Ceea ce este important - oferim o garantie anuala si efectuam reparatii numai cu ajutorul componentelor originale - aceasta reprezinta garantia ca durata de viata a masini de spalat rufe va creste si va dura mult timp!

Va ingrijoreaza pretul? Va asiguram ca pretul pentru repararea masinilor Hotpoint nu este mare- costul rezonabil al serviciilor noastre reprezinta un alt avantaj. Daca un accident casnic minor a avut loc intr-un weekend sau intr-o zi de sarbatoare, nu disperati - lucram fara pauze si weekend-uri, tehnicienii nostri sunt gata sa va ajute oricand! Profesionistii nostri pot repara orice model al masinii de spalat Hotpoint - sunt experti exceptionali in acest domeniu. Orasul Bucuresti abunda in astfel de oferte, dar avand incredere in noi, nu veti regreta nici un minut! Daca masina dvs. de spalat Hotpoint nu functioneaza, oriunde v-ati afla - in Stefan cel Mare, Dudesti, Giurgiului, Rahova sau in Centru - suntem in drum spre Dumneavoastra!

Defectiuni principale ale masinilor de spalat Hotpoint:

1. defectarea rulmentilor, insotita de un zgomot puternic in timpul ciclului de centrifuga

2. defectarea pompei de evacuare, in acest caz masina cu apa se opreste si nu poate continua ciclu se spalare

3. defectarea placii de control. De obicei se stinge intreg afisajul sau nu se mai roteste motorul.


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele