Atelierul nostru efectueaza reparatii ale masinilor de spalat in sectorul 5 la domiciliu, in toate cartierele. Deplasarea si diagnosticarea se face de catre depanator gratis. Pentru a apela tehnicianul, sunati la : tel: 0785-651-089.

95% din defectiuni le rezolvam pe loc. Noi selectam piesele necesare in prealabil si avem intotdeauna echipamentele necesare pentru reparatii la fata locului.

Specialistii servis-ului Grand - Service se deplaseaza pentru reparatia masinilor de spalat in toate zonele din sectorul 5 - Cotroceni, 13 Septembrie, Rahova, Centrul Civic, Dealul Spirii, Ferentari, etc. Pentru realizarea lucrarilor tehnicianul ofera un termen de garantie pana la 36 luni.

Nu incercati sa reparati masina de spalat pe cont propriu. In absenta unei astfel de experiente, o astfel de interventie poate duce la o defectiune permanenta. Pentru a inlatura orice defectiune, va rugam sa contactati compania noastra. Noi vom repara masina de spalat rapid si ieftin. Centrul de servicii "Grand - Service" ofera servicii de reparatii a masinilor de orice marca, Ariston, Ardo, Atlanta, Bosch, Siemens, Beko, Arctic, Whirlpool, Indesit, LG, Samsung, Electrolux, Gorenje, Daewoo, Candy si altele, inclusiv, mai putin cunoscute.

Deplasarea in sectorul 5, precum si diagnosticarea se fac in mod GRATUIT. Oferim clientilor nostri piese de schimb originale de la producatori.

Inainte de a apela tehnicianul, asigurati-va ca priza in care aparatul electric este pornit este functionala, aparatul nu "este scos din priza". Acest lucru poate fi verificat prin conectarea la aceasta priza, cum ar fi o lampa; stecherul si cablul sunt in stare buna (vizual).

Adresandu-va la service-ul nostru puteti obtine o consultatie de specialitate, de a alege un timp convenabil pentru vizita tehnicianului si, desigur, daca este necesar, a face un apel de urgenta. Lucrarile executate sunt acoperite de garantie. Fie ca masina dumneavoastra de spalat sa va serveasca mult timp de acum incolo si in siguranta.


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele