De ce clientii ne aleg anume pe noi:

1. Ne deplasam gratis

2. Pentru comanda de reparatie - constatarea este gratuita

3. Ne deplasam in orice moment convenabil pentru dvs.

4. Folosim doar piese originale de la firme producatoare

5. Oferim garantie de pana la 36 luni.

Masina de spalat este indispensabila in gospodarie. Dupa achizitionare, proprietarii multumiti decid singuri sa instaleze sau sa repare in caz de defetiuni. Aceasta este deja o decizie gresita, deoarece pe cont propiru nu pot face fata tehnologiei moderne. Este nevoie de o interventie delicata si se defecteaza din orice cauza minora.

Datorita instalarii necorespunzatoare, tamburul poate fi spart, iar apartamentul inundat. Va recomandam sa comandati racordarea masinii de spslat de catre profesionisti, ca mai apoi sa nu cheltuiti pentru reparatii.

Repararea si instalarea masinilor de spalat in sectorul 2 - procesul nu este la fel de simplu, cum s-ar parea la prima vedere.

Exista cateva cerinte pentru instalare:

Conectam la reteaua electrica. De asemenea, credeti ca este suficient sa conectati masina la o priza obisnuita? De fapt, pentru o functionare fara probleme, aveti nevoie de o retea separata. Pentru masina este de dorit sa se faca o linie separata de la contor. Daca acest lucru nu este posibil, va recomandam sa instalati o sursa de alimentare neintreruptibila pentru masina de spalat. Mai trebuie sa instalati un intrerupator automat, releu de tensiune in caz de caderi de tensiune.

Pentru instalarea masini de spalat, aveti nevoie de dreptar, astfel incat masina sa fie pozitionata cu exactitate pe pozitie orizontal. Fara aliniere dreapta, masina va fi extrem de susceptibila la vibratii, ceea ce va deteriora tamburul.

Conectarea masinii de spalat la reteaua de apa are de asemenea propriile caracteristici. Pentru ca apa din conducta sa nu exercite presiune asupra masinii, aveti nevoie de un robinet de inchidere. Conteaza pozitionarea masini si a robinetului.

Cea mai simpla versiune de scurgere a apei se afla in cada, folosind un furtun. Dar daca doriti o racordare completa, atunci furtunul trebuie conectat direct la sistemul canalizare.

Compania "Grand - Service" va efectua orice fel de lucrari si reparatii ale masinilor de spalat in toate cartierele din sectorul 2 - Mosilor, Colentina, Iancului, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasa, Baicului, Tei, Stefan cel Mare, Doamna Ghica, Diham, Morarilor, Vergului, Fundeni, si altele.

Service-ul repara masini de spalat Samsung, LG, Electrolux, Ariston, Indesit, Beko, Arctic, Zanussi, Hanza, Candy, Daewoo, Gorenje, Sanjo, Miele, Kaiser, Ardo, AEG, Panasonic, Bosch, Siemens, Whirlpool, etc.

Sunati in orice moment convenabil. Veti obtine consultanta de la un tehnician cu experienta.

Avantajele colaborarii cu noi:

Instalare si reparatii masini de spalat rufe orice marca si model. Inainte de instalare, specialistul aliniaza dispozitivul si va calcula posibilitatea de conectare a sistemelor.

Conectam masina de spalat la reteaua de alimentare cu apa si canalizare.

Dupa instalare, se va efectua un "test drive".

Pretul de instalare si reparare depinde de multi factori, complexitatea lucrarii. Dar preturile noastre sunt rezonabile .

Tehnicianul de reparatii pentru masini de spalat ajunge la timpul specificat in cerere.

Stabilirea rapida a cauzei defectiuni cu ajutorul echipamentelor moderne.

Service-ul utilizeaza numai componente testate si de inalta calitate de la fabrici producatoare.

Pentru reparatii si piese de schimb se elibereaza o garantie de pana la 36 luni.

Avantajele reparatiei efectuate de noi:

Apeland la "Grand - Service", beneficiati de servicii profesionale la un cost rezonabil. Avem numai angajati cu experienta si calificare care au fost instruiti si specializati!


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele