Beko este un brand turcesc pentru aparate de uz casnic, care se fabrica in Romania, Gaiesti.

Beko este un fel analog al Bosch, dar inferioara ca pret si calitate.

Ce este de facut daca masina Beko s-a defectat?

Nu sunati unui prieten sudor in speranta ca el va repara masina de spalat. Poate fi mai rau, iar costurile de reparatii vor fi mai mari. Nu riscati, contactati centrul nostru de service. In primul rand, avem profesionisti. In al doilea rand, oferim garantie pentru lucrarea executata.

Probleme posibile la masina de spalat

Beko nu incalzeste apa. Rezistenta de incalzire poate fi defecta sau arsa. Ar putea fi defectat de apa dura, din cauza careia, pe rezistenta se formeaza un strat gros de calcar. Acesta reduce practic eficienta incalzirii. In cazul in care rezistenta de incalzit a ars, atunci, cel mai probabil e vinovat o fluctuatie de tensiune sau un scurtcircuit. Dar este posibila si o situatie mai putin tragica - defectarea senzorului de temperatura, ce regleaza temperatura apei. Daca este defect, poate regla incorect conditiile de temperatura.

Beko nu porneste. In orice caz, verificati, daca aparatul este conectat la retea si daca priza functioneaza. Daca priza functioneaza normal, inseamna ca in interiorul masinii s-a defectat panoul de comanda. Cauzele pot fi multiple: s-a scurs apa, puseu de tensiune sau pur si simplu s-a uzat echipamentul.

Panoul de control este un dispozitiv electronic complex ce contine sute de tranzistoare. Fiecare dintre acestea are functii proprii, astfel incat, chiar si arderea unui tranzistor poate duce la nepornirea masinii. Va fi nevoie de repararea placii, care cel mai probabil, va trebui dus la un centru de service.


Suna-ne acum!

0785-651-089

Repararea urgenta a masinilor de spalat

Suna-ne acum!

0785-651-089

gorenje whirlpool zanussi lg samsung indesit electrolux candy daewoo bosch ariston hotpoint beko arctic siemens miele